Bereid de hele kip volgens de instructies in het artikel of hoe je zelf het prettigst vindt. Laat de kip afkoelen.
Pluk de kip kaal zodra hij afgekoeld is en meng het vlees met de harissa en zet apart.
Snipper de spitskool en kneus hem. Bestrooi met zout en zet een uurtje apart - optioneel!
Snipper de sjalot. Neem een ruime kom en doe hier de sjalot, rozijnen, mayonaise, mosterd en appelcider azijn in. Doe de spitskool er bij en roer goed door. Proef of het zout genoeg is en pas het eventueel aan. Zet in de koelkast totdat je gaat eten.
Maak de mais salsa door de maiskorrels kort te bakken in een droge koekenpan en te mengen met avocado blokjes, citroensap, gesneden koriander, zout en olijfolie.
Warm de tortilla's op in een droge koekenpan en dek de tafel.
Vul de tortilla's met kip, salade en salsa en geniet van het feit dat je nauwelijks iets hoefde te koken!