Verwarm de oven voor op 180 graden en schenk een laagje olijfolie van 1 tot 2 mm in een ovenschaal. Zet de ovenschaal in de oven om alvast heet te worden.
Doe de amandelmeel met alle kruiden, specerijen en peper en zout in een zak en schud even goed door elkaar.
Dep de drumsticks droog en plaats ze om beurten in de zak en schud de zak zodat de kipstukken goed bedekt zijn met het mengsel.
Zodra alle drumsticks bedekt zijn, haal je de ovenschaal uit de oven. Pas op! De olie is heet. Kleine kinderen, huisdieren of andere belemmeringen moeten uit de keuken geweerd worden. Zet de ovenschaal op een vuurvaste onderzetter en leg de drumsticks er voorzichtig in.
Zet de ovenschaal terug in de oven en bak 15 minuten. Draai de drumsticks voorzichtig om en bak nog 15 minuten. Herhaal en bak daarna nogmaals 15 minuten. De drumsticks zijn dan 45 minuten gebakken en twee keer gedraaid.
Zodra de drumsticks gaar zijn, haal je ze uit de ovenschaal en laat je ze op een velletje keukenpapier uitwasemen.
Serveer met (zelfgemaakte) patat en lekkere, frisse coleslaw!