Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Runderworsten met Rozemarijn, Rode ui, Pompoen en Wortels uit de Oven
Een echt herfstig recept dat volledig in de oven bereid wordt. Ideaal voor drukke dagen!
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
30
minuten
min
Porties
4
Ingrediënten
4
runderworsten
4
takjes
rozemarijn
2
rode uien
gepeld
2
teentjes
knoflook
gepeld
500
gram
pompoen
in blokjes
500
gram
regenboogwortels
2
appels
olijfolie
zout en peper
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden en neem een bakplaat waar je een vel bakpapier in legt. Zet apart.
Snijd de uien in parten, pers de knoflook uit en snij de appels in vieren en verwijder het klokhuis.
Maak de wortels schoon en snijd ze in plakjes.
Verdeel de wortels, pompoenblokjes, appels, ui en knoflook op de bakplaat en besprenkel met olijfolie, peper en zout.
Leg de worsten hier bovenop, steek her en der een takje rozemarijn er in en zet de tray-bake in de oven.
Bak het geheel in ongeveer 30 minuten gaar.
Serveer de worsten met de groenten en lekkere aardappeltjes en spruitjes.
Notities
Maak het jezelf makkelijk en koop een zak pompoenblokjes in de supermarkt. Niet heel budgetvriendelijk, maar wel sneller klaar!