Ga terug
Varkensfiletlapjes met rode kool

Varkensfiletlapjes met Mosterd, Appeltjes en Rozemarijn

Een smakelijk en gemakkelijk recept voor het avondeten. Zo simpel, een kind kan het maken!
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Avondeten
Keuken Nederlands
Porties 3

Ingrediƫnten
  

  • 4 varkensfiletlapjes
  • 1 el mosterd
  • 1 takje rozemarijn gerist en fijn gehakt
  • 2 appels geschild en klokhuis verwijderd
  • zout en peper
  • olijfolie om in te bakken

Instructies
 

  • Neem een ruime koekenpan en verhit hier wat olijfolie in.
  • Smeer de filetlapjes in met mosterd, rozemarijn en zout en peper.
  • Snijd de appels in parten en doe ze in de pan.
  • Doe nu de filetlapjes in de pan en bak ze om en om op middelhoog vuur tot ze gaar zijn. Dit duurt niet langer dan 15 minuten.
  • Serveer met een stamppot van rode kool en aardappelen met extra mosterd en de gebakken appeltjes er bij.