Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de rasp van 1 limoen toe.
Als de rijst klaar is, roer je er het sap van de limoen en fijn gesneden muntblaadjes door.
De pittige rauwkost maak je door de groenten fijn te snijden en in een kom of glazen pot te doen.
Meng het water en azijn met het zout, honing en kruiden en specerijen totdat het zout is opgelost. Schenk dit over de groenten en roer goed door. Zet apart.
Snijd de varkenshaas in blokjes en snijd de ananas ook in blokjes.
Bak het vlees kort in de olijfolie met de kerriepoeder om het rondom goudbruin te maken.
Schenk de kokosmelk in de pan en voeg de ananasblokjes toe. Draai het vuur laag zodra het kookt en laat 15 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de rijst en het vlees met saus op het bord en schep de rauwkost er bij. Lekker met een koud witbiertje of een mocktail van ananassap, bruiswater en gembersiroop.