Bananenijs!

Ik had zin in ijs. Ja het is koud buiten, ja ze voorspellen sneeuw en vrieskou. Kammeniksscheluh, ik had zin in ijs! Nu had ik een paar weken terug een paar bruine bananen in de vriezer gelegd.

Het is moeilijk schillen, een bevroren banaan! Ik adviseer een mesje en veel geduld. Maar het is me
gelukt! In de keukenmachine met twee eidooiers en lekker even laten draaien.

Het werd wat korrelig, dus heb ik er wat kokosmelk bij gedaan terwijl het draaide. Dit leverde een mooie ijssubstantie op!

Bananenijs

Het smaakt zoals het er uit ziet!

Gea van Fit door gezond eten vertelde me dat ze een Versapers gekocht had. Dit is echt een super juicer! Prijzig, maar zijn geld zeker waard. Op de therapeutenbeurs twee weken terug sprak ik de man achter Versapers en die vertelde me dat hij zijn bevroren bananen door de juicer drukt. Hierdoor krijg je een nog fijnere consistentie. En hij voegde er verder niks aan toe. Helemaal goed dus!

Gea, tip voor jou? 😉

Inhoudsopgave

Nieuwste blogs

Witlof
Gezond eten

Witlof: gezond, verwarmend en verrassend lekker in de winter

De winter is hét seizoen om weer te kiezen voor warme, voedzame gerechten. Terwijl het buiten kouder wordt, zoeken we binnen comfort, gezelligheid en eten dat goed doet voor lichaam én geest. En precies daar past witlof perfect bij. Deze groente is niet alleen lekker veelzijdig, maar zit ook boordevol

Lees verder »
superfoods
Gezond eten

De waarheid over superfoods – hype of helend?

Superfoods zijn al jaren een trend. Van chiazaad tot gojibessen en spirulina, overal hoor je dat ze wonderen zouden doen voor je gezondheid. Maar hoe terecht is dat? Zijn superfoods echt zo bijzonder, of is het vooral een slimme marketinghype? In deze blog duiken we in de waarheid achter superfoods:

Lees verder »