Verwarm de oven voor op 180 graden (elektrisch)
Neem een keukenmachine met messen of een ruime kom en een handmixer en doe hier de droge ingrediënten in. Maal even kort door elkaar.
Kluts in een schenkkom de natte ingrediënten door elkaar en schenk deze bij de droge.
Maal nog even goed door elkaar en laat 10 minuten staan.
Check hoe het beslag er uit ziet: het moet lobbig zijn als een dik regulier cakebeslag. Het moet van de lepel aflopen. Als het te droog is kun je nog wat kokosmelk of water toevoegen.
Stort het beslag in een rechthoekige ovenschaal van 20 x 30 cm met bakpapier en zet in de oven.
Bak de cake in 55 – 60 minuten gaar. Een tandenstoker moet er schoon uitkomen en de cake moet terugveren in het midden. Dan is hij gaar.
Als de cake nog niet helemaal gaar is, zet hem dan steeds 10 minuten extra in de oven. Bedek eventueel met een stukje aluminiumfolie.
Laat de cake geheel afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.