Prebiotische Muesli met Frambozen, Kokos en Yoghurt
Een heerlijke glutenvrije muesli die ook nog eens dient als voedingsbodem voor je darmfora. Win-win!
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Rusttijd 30 minuten min
Gang Ontbijt
Keuken Nederlands
- 30 gram havervlokken of boekweitvlokken
- 150 ml probiotische yoghurt
- 1 el lijnzaad
- ½ banaan
- 1 el kokosrasp
- handje frambozen
- honing optioneel
Prak de banaan en voeg de overige ingrediënten behalve de frambozen toe in een kom en roer goed door.
Laat minstens een half uur staan om te weken. Dit hoeft niet per sé in de koelkast als je het daarna direct opeet. Zet het wel in de koelkast als je dit de avond ervoor klaarmaakt.
Serveer met wat extra yoghurt (of kokosroom!) en verse frambozen voor die natuurlijk zoete smaak. Toch niet zoet genoeg? Een beetje honing maakt het dan af.