Thaise Pinda Shirataki Noedels
Smakelijke en makkelijke roerbaknoedels op basis van shirataki noedels en pindakaas
Voorbereidingstijd 7 minuten min
Bereidingstijd 8 minuten min
Gang Bijgerecht, Lunchgerecht
Keuken Aziatisch
- 400 gram shirataki noedels uitgelekt
- 100 ml bouillon
- 1 el verse gember geraspt
- 75 ml glutenvrije sojasaus of kokosaminos
- 75 gr pindakaas
- 2 el honing
- 2 tl chilipasta optioneel
- 3 teentjes knoflook uitgeperst
- 3 stengels lente-ui fijn gesneden
- handvol zoute pinda's grof gehakt
Bereid de shirataki noedels voor zoals hierboven beschreven.
Verhit een beetje olie in een koekenpan en doe hier de noedels in.
Terwijl de noedels op middelhoog vuur bakken, roer je de overige ingrediƫnten minus de lente-ui en pinda's door elkaar.
Schenk de saus over de noedels en roerbak tot de noedels heet zijn en de saus wat ingedikt.
Serveer met gesnipperd lente-uitje en pinda's