Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Vijg en Walnoot Rol
Heleen Quantrill
Combineer deze vijg walnoot rol met je favoriete kaasjes of eet 'm uit het vuistje!
Recept afdrukken
Pin Recipe
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
5
minuten
min
Totale tijd
10
minuten
min
Gang
Snack
Porties
12
Ingredients
50
gram
gepelde walnoten
250
gram
gedroogde vijgen
steeltje verwijderd
25
gram
gedroogde abrikozen
50
gram
amandelen
½
el
honing
Snufje
gemalen kruidnagel
Optioneel: ½ el whisky of 1 bolletje stemgember
Instructions
Doe alle ingrediënten in een keukenmachine met messen en pulseer een aantal keer tot er een ietwat vaste massa ontstaat.
Deponeer het noot vijg mengsel op een vel bakpapier en maak er een mooie rol van.
Wikkel in het bakpapier en leg in de koelkast om iets op te stijven.
Deze rol blijft wel 2 maanden houdbaar in de koelkast.