De Gevaren van Transvet, (gedeeltelijk) Gehard(e) Olie, Vet

Wie nog niet helemaal op de hoogte is van welk vet nu werkelijk ongezond is (en dat is niet het verzadigde vet!), bij deze een filmpje met duidelijke uitleg.

Overigens, als jullie ook een interessante documentaire weten, stuur me dan de link zodat ik het hier op de blog kan plaatsen of deel het op de Eet Goed, Voel je Goed Facebook pagina. Kennis kun je weggeven zonder dat je er zelf minder van wordt. In tegendeel!

© 2010-2012 Eet Goed, Voel je Goed.  ALL RIGHTS RESERVED.

Inhoudsopgave

Nieuwste blogs

Gezondheid Algemeen

Voordelen van rauwe geitenmelk

Rauwe geitenmelk is melk die direct van de geit komt en niet is gepasteuriseerd of op een andere manier verhit. Dit betekent dat alle natuurlijke enzymen, bacteriën en voedingsstoffen behouden blijven. Voorstanders van rauwe geitenmelk wijzen op verschillende potentiële voordelen ten opzichte van gepasteuriseerde melk. Voedingswaarde van rauwe geitenmelk Rauwe

Lees verder »
Stevia
Natuurlijke Verzorging

Wat is stevia? Gezond alternatief voor suiker

Stevia is een natuurlijke zoetstof die wordt gewonnen uit de bladeren van de Stevia rebaudiana plant, oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Amerika. De bladeren bevatten steviolglycosiden, stoffen die verantwoordelijk zijn voor de zoete smaak. Stevia is 200 tot 300 keer zoeter dan gewone suiker, maar bevat geen calorieën. Dit maakt het een

Lees verder »