Weekmenu 5

Geen specifiek thema deze week. Gewoon goed eten en me goed voelen! Hmmm… dat klinkt me bekend in de oren!

Trouwens, ik krijg de laatste tijd veel vragen over het Grip op Koolhydraten dieet van Yvonne Lemmers. Lijkt mij een prima dieet! Wie doet hier aan? Wie kent dit en wat zijn jullie ervaringen? Ik hoor het heel graag!

Ontbijt
Maandag, woensdag en vrijdag: Gekookt eitje, komkommer en walnoten
Dinsdag en donderdag: Smoothie van kokosmelk, chlorella, kaneel en evt. rauwe koemelk
Zaterdag: Powerpannenkoekjes vanwege verjaardag van dochterlief (recept volgt)
Zondag: Full English (gebakken eieren, champignons, baked beans)

Lunch
Maandag: Zilvervliesrijst met roergebakken champignons, bleekselderij, kip, kurkuma, ui en knoflook
Dinsdag: Wortelsoep met kokosmelk (recept volgt)
Woensdag: Salade met gekookte eieren
Donderdag: Roggecrackers met dikke boter en kaas en rauwkost
Vrijdag: Kabeljauw of gerookte zalm
Zaterdag: Zelfgemaakte patat en salade
Zondag: Roggecrackers met dikke boter en kaas en rauwkost

Diner
Maandag: Erwtensoep
Dinsdag: Curry
Woensdag: Kip met broccoli en de jagerssaus
Donderdag: Zuurkoolschotel
Vrijdag: Hamburgers met salade
Zaterdag: Curry
Zondag: Boerenkoolstamppot

© 2010-2012 Eet Goed, Voel je Goed.  ALL RIGHTS RESERVED.

Inhoudsopgave

Nieuwste blogs

darmgezondheid
Gezondheid Algemeen

De rol van darmgezondheid in je energie en humeur

De laatste jaren hoor je steeds vaker dat onze darmen een veel grotere rol spelen in onze gezondheid dan we dachten. Niet alleen voor de spijsvertering, maar ook voor hoe energiek we ons voelen en zelfs hoe we ons mentaal voelen. Je darmen worden niet voor niets ook wel je

Lees verder »
carpaccio op een bord
Gezond eten

Is carpaccio gezond? Alles over deze populaire klassieker

Carpaccio is een van de meest geliefde voorgerechten in Nederland. Dun gesneden rundvlees, vaak geserveerd met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise, het klinkt heerlijk, maar is het ook gezond? In dit uitgebreid artikel lees je alles over de voedingswaarde, gezondheidsvoordelen en aandachtspunten van carpaccio. Wat is carpaccio precies? Carpaccio

Lees verder »
Duurzaam en gezond koken
Gezond eten

Duurzaam en gezond koken met professionele horeca-apparatuur

Gezond eten begint bij de juiste ingrediënten, maar ook de manier waarop je kookt speelt een grote rol. Of je nu thuis graag experimenteert met nieuwe recepten of in een professionele keuken werkt: goede apparatuur maakt het verschil. Steeds meer mensen ontdekken dat koken met kwalitatieve horeca-apparatuur niet alleen sneller

Lees verder »