De Gevaren van Transvet, (gedeeltelijk) Gehard(e) Olie, Vet

Wie nog niet helemaal op de hoogte is van welk vet nu werkelijk ongezond is (en dat is niet het verzadigde vet!), bij deze een filmpje met duidelijke uitleg.

Overigens, als jullie ook een interessante documentaire weten, stuur me dan de link zodat ik het hier op de blog kan plaatsen of deel het op de Eet Goed, Voel je Goed Facebook pagina. Kennis kun je weggeven zonder dat je er zelf minder van wordt. In tegendeel!

© 2010-2012 Eet Goed, Voel je Goed.  ALL RIGHTS RESERVED.

6 reacties

  1. Anonymous schreef:

    Heleen , liever roomboter op brood dan magerine !
    Liever patat bakken in kokosolie ?( gaat dat er niet naar smaken ?)

    Ik bak me vlees ( eet zelf geen vlees) in roomboter .

    En voor de dressing gebruik in extra vriege olijfolie ( groenige kleur )

  2. Anonymous schreef:

    Goed dat ze/we steeds bewuster worden gemaakt over onze gezondheid. Wel jammer dat ze dan afsluiten dat die vrouw dan maar wat paprika’s in het boodschappenmandje legt ipv een paar mooie gezonde en lekkere dingen te laten zien met de goede vetten etc. en dat dan de kindjes daar met veel plezier inhappen.

  3. maar ja wat moeilijk om dan te kiezen wat je moet gaan eten, sta er helemaal achter hoor dat het slecht is.
    toch maar es over nadenken.

    groetjes Stina

  4. Ik denk dat het blijven publiceren van dit soort video’s om het onder de aandacht te blijven brengen ook kan helpen bij het onderkennen van de gevaren hiervan. Onbekendheid zal meespelen in de onwetendheid die nog heerst! Ik ontmoet nog altijd mensen die zeggen met hun gezondheid bezig te zijn, maar gehard vet niet kennen en light producten blijven gebruiken…. Ik blijf in ieder geval dit soort dingen publiceren! 😉

    Groetjes

  5. Er was toevallig een leuk onderzoekje van schoolkinderen over transvetten in Kassa.Gelukkig,dat er steeds meer bekend wordt en mensen kunnen weten waar het inzit en wat de gevaren zijn. En misschien de stap maken het niet meer te eten. groeten Izerina

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Nieuwste blogs

heel veel kersen
Gezond eten

Zijn kersen gezond? Ontdek alle voordelen hier

Kersen zijn niet alleen een heerlijke traktatie, maar ook een voedzame toevoeging aan je dieet. Maar hoe gezond zijn kersen eigenlijk? In dit artikel ontdek je alles over de gezondheidsvoordelen van kersen en hoe je ze kunt integreren in je dagelijkse voeding. Wat maakt kersen gezond? Kersen zijn rijk aan

Lees verder »
gember en geneden gember op een tafel
Gezond eten

Is gember gezond? Ontdek de voordelen!

Gember is een veelzijdige specerij die al eeuwenlang een plek heeft in zowel de keuken als de geneeskunde. Maar is gember het echt zo gezond als vaak wordt beweerd? Laten we samen ontdekken wat gember voor jou kan betekenen. Wat is gember? Zoals je misschien weet, is gember de wortelstok

Lees verder »
Gezondheid Algemeen

De voordelen van een kok aan huis

Je kent het wel: je hebt mensen thuis uitgenodigd om te komen eten of om samen een verjaardag te vieren, maar je bent vervolgens de hele avond het eten aan het verzorgen. Het lukt je niet om iedereen te spreken en ook dieetwensen kunnen soms erg lastig zijn. Geen stress

Lees verder »