

Eenvoudige Amandelmuffins - glutenvrij
Ingrediënten
- 150 gram amandelmeel
- 2 eieren
- 1 el zoet kokosbloesemsuiker of honing
- 1/4 tl baking soda bicarbonaat
- 1/2 el appelcider
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Meng de droge ingrediënten en voeg hier de natte aan toe.
- Meng goed door elkaar.
- Schep muffinpapiertjes tot driekwart vol en bak deze in 25 minuten gaar.
- Laat even afkoelen en versier naar behoefte, of laat ze zo.
Deze amandelmuffins zijn licht-zoet en heerlijk eenvoudig. Eet ze met wat boter en lekkere jam als ontbijt, of serveer met kaas en zuur als lunch. Dochter en ik zullen ze straks ‘versieren’ met een topping van frambozenjam en boter, zodat het ‘roze’ lijkt. Ja, je hebt een meid dus moet alles roze zijn! 😉
De foto hierboven laat een mengsel van boter en frambozenjam zien, gedrapeerd op het cakeje door dochterlief. Staat erg leuk bij dat groen! Goed van mij, he? 😉
Fijne dag!
© 2010-2012 Eet Goed, Voel je Goed. ALL RIGHTS RESERVED.