Eerste bericht van mijn blog: Notenpasta Brownies

Notenpasta Blondies
Morgen begint school, gaat Echtgenoot weer naar werk en begint voor mij de dagelijkse sleur regelmaat ook weer. Om dit alles goed te beginnen heb ik met wat ik nog in de kast vond een snack gemaakt die zowel in kinder- als grote mensen lunchbox goed ontvangen zal worden. Ik ben weer begonnen met experimenteren met ingrediënten ook met het oog op mijn aankomende workshop ‘Moe, mag ik wat lekkers’ op 8 september. Want wat geef je je kroost dat zowel lekker als goed is (geen referentie naar koekjesreclame)? Dus er zullen nog wel andere baksels hier gepubliceerd worden in de nabije toekomst!

150 gram notenpasta
1 ei
50 gram honing of agavenectar
50 gram santen
2 el boekweitmeel

Meng alles in de blender tot het een mooi geheel is. Stort het in een laag bakblik en spreid uit. Bak het op 160/ 170 graden in een halfuurtje mooi goudbruin. Mijn resultaat was smeuïg en knapperig. Lekker met een banaan erbij lijkt mij.

Leuk weetje: Dit is het allereerste bericht van mijn blog, vandaag precies 1 jaar terug! Een heel jaar van bloggen, mensen leren kennen, ervaringen opdoen en onderuit gaan. En waarschijnlijk zit ik op dit moment ergens in de bergen, op vakantie. Dit bericht heb ik namelijk al een aantal weken terug opgezocht en ingesteld dat het op 22 augustus wederom gepubliceerd zou worden. 

Maar via deze weg wil ik toch al mijn lezers laten weten dat ik het een heel bijzonder jaar vond, maar dat het niet mogelijk was zonder jullie. Als ik geen berichtjes zou krijgen, vragen en bemoedigingen, had ik er allang de brui aan gegeven. Ik ken mijzelf. Maar de vele lieve, grappige en kritische opmerkingen zorgden ervoor dat ik doorging en vooral heel veel plezier heb gehad!

Dus heel erg bedankt lieve allemaal en op naar het volgende jaar saampjes! 😉

Liefs, 
Heleen

© 2010-2012 Eet Goed, Voel je Goed.  ALL RIGHTS RESERVED.

3 reacties

  1. vlasje schreef:

    Gefeliciteerd! Nog steeds informatief! Leer soms echt wat.

  2. Ik ontdek je blog nog maar net, maar ik vind ‘m nu al erg leuk! Lekker informatief en je schrijft heel erg fijn. Succes nog!

  3. Leuk idee, je eerste berichtje nogmaals posten na een jaar! Ga zo door, zou ‘k zo zeggen en nog een fijne vakantie!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Nieuwste blogs

heel veel kersen
Gezond eten

Zijn kersen gezond? Ontdek alle voordelen hier

Kersen zijn niet alleen een heerlijke traktatie, maar ook een voedzame toevoeging aan je dieet. Maar hoe gezond zijn kersen eigenlijk? In dit artikel ontdek je alles over de gezondheidsvoordelen van kersen en hoe je ze kunt integreren in je dagelijkse voeding. Wat maakt kersen gezond? Kersen zijn rijk aan

Lees verder »
gember en geneden gember op een tafel
Gezond eten

Is gember gezond? Ontdek de voordelen!

Gember is een veelzijdige specerij die al eeuwenlang een plek heeft in zowel de keuken als de geneeskunde. Maar is gember het echt zo gezond als vaak wordt beweerd? Laten we samen ontdekken wat gember voor jou kan betekenen. Wat is gember? Zoals je misschien weet, is gember de wortelstok

Lees verder »
Gezondheid Algemeen

De voordelen van een kok aan huis

Je kent het wel: je hebt mensen thuis uitgenodigd om te komen eten of om samen een verjaardag te vieren, maar je bent vervolgens de hele avond het eten aan het verzorgen. Het lukt je niet om iedereen te spreken en ook dieetwensen kunnen soms erg lastig zijn. Geen stress

Lees verder »