Gevulde Eitjes en Award

Wat een heerlijk weer hebben we toch! Weg met alle winterkleren, dekens hangen te luchten, stofnesten worden weggevaagd en de ramen staan permanent open. Je voelt je gewoon opknappen. En om dit heerlijke gevoel te houden, moet je natuurlijk niet aan de zware kost! Hapjes willen we, en lekkere salades met verse en Hollandse ingredienten, vis ook en vooral veel fruit. Dus heb ik voor mezelf, want ik ben momenteel helegaar alleen in huis (heeeerlijk), gevulde eitjes gemaakt. Lekker met verse kruiden uit de tuin, biologische eitjes, zelfgemaakte mayonaise en een Fair Trade zoutmolen met knoflook en citrusvruchten.

Geloof me, ze zijn al op. En ze waren heel erg lekker! Ik heb geen spuitzak, maar ik maak mooie quenelles met twee dessertlepels. Werkt prima!

En ik kreeg van de week van twee mede blogsters zomaar een award! Herma van Goud en Zilver en Tante Trijns van Tante Trijns verteld hebben me zeer verguld met deze award. Heel erg bedankt, lieverds!

En nu moet ik hem natuurlijk doorgeven. Lastig hoor…

De eerste die ik wil noemen is Frederique van Frederique’s Wereld. Ik was al wel op de hoogte van haar blog, maar ben hem pas sinds kort echt gaan volgen. Ik vind dat Frederique heel raak kan schrijven over onderwerpen die je aangrijpen. We hebben zo via onze blogs wel eens contact en ik voel me direct op mijn gemak bij haar. Heel bijzonder, als je bedenkt dat we elkaar nog nooit gezien hebben!

De tweede wil ik heel graag geven aan Teunie van Eenvoudig Leven. Haar blog inspireert me om meer uit eenvoudige dingen te halen. Haar nuchtere maar toegankelijke manier van schrijven zorgen dat je je direct ‘welkom voelt’ op haar blog zonder geïntimideerd te worden door het vele werk dat ze elke dag verzet. Petje af, Teunie!

Een derde award wil graag geven aan Koosje van Eten en Weten. Ze heeft nog niet veel artikelen geschreven, maar ik kijk uit naar meer! De onderwerpen zijn gerelateerd aan gezondheid en goed eten en ze is kritisch zonder vervelend te zijn (geloof me, dat komt voor!). Daarom wil ik iedereen uitnodigen om haar blog eens te bezoeken en een leuk berichtje achter te laten.

Fijne dag!

© 2010-2012 Eet Goed, Voel je Goed.  ALL RIGHTS RESERVED.

2 reacties

  1. Frederique schreef:

    Dank je wel, Heleen. Ik ben er zo blij mee!
    Ik koester hem even en dan geef ik hem door.

    Liefs Frederique

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Nieuwste blogs

gember en geneden gember op een tafel
Gezond eten

Is gember gezond? Ontdek de voordelen!

Gember is een veelzijdige specerij die al eeuwenlang een plek heeft in zowel de keuken als de geneeskunde. Maar is gember het echt zo gezond als vaak wordt beweerd? Laten we samen ontdekken wat gember voor jou kan betekenen. Wat is gember? Zoals je misschien weet, is gember de wortelstok

Lees verder »
Gezondheid Algemeen

De voordelen van een kok aan huis

Je kent het wel: je hebt mensen thuis uitgenodigd om te komen eten of om samen een verjaardag te vieren, maar je bent vervolgens de hele avond het eten aan het verzorgen. Het lukt je niet om iedereen te spreken en ook dieetwensen kunnen soms erg lastig zijn. Geen stress

Lees verder »
Gietijzeren Braadpan1
Een Natuurlijk Schone Keuken

Review Gietijzeren Braadpan

Ahh, de braadpan. Een trouwe kameraad in de keuken. Hij bakt, suddert en stooft en bewaart van tijd tot tijd de uien als er even geen ruimte in de kelderkast is. Dit is een van de meest essentiele onderdelen van een goed doordachte keuken. Als je er nog niet eentje

Lees verder »