Mijn Zwangerschapsverlof gaat beginnen!

zwangerschapsverlof

Vandaag is het dan zo ver: mijn zwangerschapsverlof gaat beginnen! Vandaag ben ik officieel 35 weken en met het oog op rust en voorbereiding op de bevalling en kraamtijd, heb ik deze datum als start geprikt.

Een derde kindje…

Toen ik afgelopen maart de zwangerschapstest deed, was het wel even heel flink slikken voor mij. Ik moest me letterlijk aan de tafel vasthouden terwijl ik Simon belde om het hem te vertellen. Ik werd overspoeld door paniek! Simon z’n reactie zette me weer even stil: ‘This isn’t bad news, is it? We’re going to be just fine!’

Nee, hij had gelijk. Dit was helemaal geen slecht nieuws. En ja, het zou allemaal wel prima op zijn pootjes terechtkomen. Dit was tenslotte niet onze eerste rodeo! Toch duurde het voor mij tot ver na de middenstreep om echt oprecht te kunnen genieten van de zwangerschap en het feit dat we er een kindje bij krijgen, benieuwd was naar wat het zou zijn – jongen of meisje – en mijn aandacht kon vestigen op de noodzakelijke voorbereidingen.

Inmiddels heeft het kindje een stevig plekje in onze harten weten te veroveren en kan ik niet wachten om het vast te kunnen houden en eens goed te bekijken. Alles is gereed, het bedje is gespreid. Een kindje krijgen is geen vanzelfsprekendheid en dat wij er nog eentje bij mogen krijgen is inderdaad heel bijzonder.

De blog en zwangerschapsverlof

De komende twee maanden zal de blog niet stil staan. Ik heb tot dit moment aan toe hard gewerkt om vooruit te schrijven, partnerartikelen in te plannen, recepten te ontwikkelen en dubbel zoveel persoonlijke artikelen te schrijven. Ook dankzij jullie hulp komen er de komende twee maanden erg leuke onderwerpen en heerlijke recepten voorbij! De oproep voor tijdelijke gastbloggers is zo ontzettend leuk ontvangen en ik ben heel dankbaar voor zo’n geweldig netwerk van betrokken lezers en kundige collega-bloggers/ schrijvers die er zonder twee keer over na te denken aanboden om mooie dingen te schrijven.

Momenteel voel ik me nog redelijk goed, hoewel ‘gestrande walrus’ ook regelmatig van toepassing op me is. Flexibiliteit, mobiliteit en bewegingsvrijheid zijn op dit moment ‘non-existent’. Voor zo lang als het gaat en ik het leuk vind, ben ik wel gewoon op social media te vinden en zal ik mailtjes en reacties gewoon blijven beantwoorden.

En zodra er meer nieuws te melden is, horen jullie dat natuurlijk zo snel mogelijk!

Mijn plan is om in het nieuwe jaar de draad weer op te pakken met bloggen, maar op dit moment kan ik daar verder niks zinnigs over zeggen. Eerst lekker met zwangerschapsverlof, immers?

Nu rest mij verder niets meer dan jullie allemaal heel veel leesplezier toe te wensen en te zeggen: tot wederhoren!

Inhoudsopgave

Nieuwste blogs

Balsamico azijn
Give-Away & Reviews

Alles over balsamico: gezond, smaakvol en veelzijdig

Balsamicoazijn is al lang niet meer weg te denken uit de keuken. Van saladedressings tot glazuur over gegrilde groenten: deze donkere, stroperige azijn geeft gerechten een complexe, zoetzure smaak. Maar wat is balsamico precies? Hoe wordt het gemaakt? En is het eigenlijk gezond? In dit artikel ontdek je alles wat

Lees verder »
een bord het een orzo gerecht erop
Gezond eten

Orzo gezond: feiten en voedingswaarde

Orzo klinkt misschien exotisch, maar de kans is groot dat je het al eens gegeten hebt. Deze kleine pastasoort lijkt op rijst, maar is iets heel anders. In dit artikel duiken we in de vraag of orzo gezond is, wat het precies is, wat erin zit én of het beter

Lees verder »
aminozuren
Gezondheid Algemeen

Aminozuren: Essentiële bouwstenen voor je gezondheid

Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en spelen een cruciale rol in vrijwel elke functie van het lichaam. Ze zijn betrokken bij spieropbouw, herstel, energieproductie en zelfs je stemming. Maar wat zijn aminozuren precies, hoeveel zijn er, welke soorten zijn er en waar kun je ze uit halen? In dit

Lees verder »